Mire jó a bevásárlózsák?

Bevásárlózsák, bevásárló szatyor, hálós szütyő, öko zsák, textil zacskó, cekker, shopping bag, glocery bag, net shopping, hálós bevásárló zsák... ráadásul pamut, poliészter - textil, műanyag...

Mire jók ezek egyáltalán, miért egyre nagyobb divat, melyiket válasszam? Hol lehet ilyet venni? Hogyan lehet csinálni? Mennyibe kerül? Hány darabra és milyen méretűre van szükségem?

A Nature Brand kínálatában ezek a bevásárló zsákok szerepelnek.

Megosztom Veled egy számunkra átlagosnak mondható bevásárlás zsákokra vonatkozó folyamatát:

Van zsákfelelős, akinek feladata, hogy minden bevásárláshoz hozza magával a kellő mennyiségű zsákot, szatyrot, táskát. Amióta így járunk bevásárolni teljesen elhagytuk a csupán egyszeri szállításra használt nejlonzacskók, műanyag szatyrok használatát. Vagyis hazaérkezve és a helyére téve a vásárolt dolgokat nem kerül semmi a szemétbe!

Belépve a közértbe / supermarketbe / hypermarketbe / diszkontba / piacra irány a gyümölcsös és zöldséges pult illetve a péksüteményes terület.

Számoljunk: néhány szénhidrátcsökkentett bagett (1), néhány pogácsa (2), egy-két cipó, vekni, kenyér (3), paradicsom (4), édesburgonya (5), alma (6), citrom (7), uborka (8)... és kinek mi, ízlés, pénztárca, vitaminszükséglet szerint.

A paprikát, banánt, sütőtököt már nem is tesszük semmibe. Ha ezeket is beleszámoljuk, könnyedén tartunk egy tucat, azaz 12 db hálós bevásárló zsáknál. Ehhez a 3 darabos RPET szettünket ajánljuk.

A műanyag, poliészterből készült zsákok előnye, hogy elég átlátszóak, így a kasszás könnyen látja mi van bennük - ez olyan üzletekben fontos leginkább, ahol a fizetéskor történik a mérlegelés, és az aszerinti fizetés.

Pamut bevásárlózsákokat is használhatunk bevásárlások során. Ehhez az 5 darabos készletet ajánljuk.

Mandulához, pisztáciához, egyéb magvakhoz, amiket kimérős, adagolós tartókból lehet beszerezni, ajánljuk a teli vászonzsákokat különböző méretben.

Hosszú bagettekhez pedig a hosszú vászon zsákot.

A különböző magokat, vagy kisebb péksüteményeket, például pogácsát, túróstáskát vehetjük illetve szállíthatjuk kis vászon zsákban.

Nagyobb péksütemények, veknik, kenyerek számára a közepes és a nagy vászon zsákok is befoghatók.

A zsákoknak számos alternatív felhasználási lehetőségei vannak még, amiknek csak a fantázia szabhat határt. Mi most a bevásárlásnál használhatóságukra koncentráltunk.